Ειδικές Κατασκευές

“Ειδικές κατασκευές” ή σε απλά ελληνικά: φτιάχνετε αυτό ακριβώς πού θέλετε.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ

ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Εκατοντάδες πελάτες μας έχουν επωφεληθεί από αυτή μας την δυνατότητα, να δημιουργούμε δηλαδή αυτό ακριβώς που έχετε ονειρευτεί σε όλα τα είδη και τις κατηγορίες των επίπλων με μοναδικό όριο την φαντασία σας.

Μπορούμε να φτιάξουμε από το πιο μικρό έπιπλο έως την μεγαλύτερη επίπλωση ολόκληρου του σπιτιού η του επαγγελματικού χώρου, σαν ειδική κατασκευή, με έπιπλα που υπάρχουν μόνο στον χώρο σας και για τον χώρο σας.

Μπορείτε να φέρετε μαζί σας μόνο την γενική ιδέα, η απλά ένα σκαρίφημα, η ακόμα και λεπτομερή τεχνικά σχέδια. Σε όλες τις περιπτώσεις θα συνεργαστούμε στενά για να λύσουμε όλα τα προβλήματα και να εντοπίσουμε όλες τις πιθανές επιλογές ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό αισθητικά, λειτουργικά, και από άποψη κόστους.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΜΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ!

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ: ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ

Έχοντας αφιερώσει πραγματικά πολύ χρόνο για να λύσουμε πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα επίπλωσης, μπορούμε να πούμε ότι μετά από 35 χρόνια περίπου είμαστε αρκετά πιο σοφοί στην δημιουργία άριστων κατασκευών και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος. Έτσι οι επιλογές σας και οι συνδυασμοί είναι σχεδόν ατελείωτοι:

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ
  • ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
  • ΒΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ 5000 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3500 ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ