Οι Υπηρεσίες μας

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ

8 ΠΜ ΕΩΣ 8 ΜΜ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Στην AKPA DESIGN σχεδόν τίποτα δεν χρεώνεται χωριστά. Έτσι στην τιμή αγοράς περιλαμβάνονται τόσο η μεταφορά όσο και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας. Για αποστολές εκτός Αττικής η δωρεάν μεταφορά αφορά μέχρι την αποθήκη του γραφείου μεταφορών εκτός αν υπάρξει ειδική συμφωνία. συστηθεί από εσάς. Συμμετοχή σε προγράμματα προσφορών.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Σε όλους τους πελάτες μας παρέχεται δωρεάν μελέτη εσωτερικού χώρου είτε αυτή αφορά μια νέα κατοικία είτε αφορά την διαμόρφωση μιας παλαιότερης με εκτεταμένες αλλαγές στον χώρο η απλώς, την επανατοποθέτηση των επίπλων για καλύτερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΕΓΓYΗΣΗ ΚΑΙ SERVICE

Στην πλειονότητα των επίπλων που αγοράζετε από εμάς παρέχεται 10ετής εγγύηση καλής λειτουργίας. Όλα τα έπιπλα υποστηρίζονται από service. Η υποστήριξη αυτή είναι εκτεταμένη ξεκινά από συμβουλές για την διατήρηση του επίπλου σε καλή κατάσταση και καλή λειτουργία και φτάνει μέχρι την αντικατάσταση του στις περιπτώσεις που η επισκευή κρίνεται ότι δεν θα είναι ικανοποιητική τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ο τρόπος εξόφλησης των επίπλων σας αποτελεί αντικείμενο μιας φιλικής μεταξύ μας συζήτησης. Έτσι τα χρηματοδοτικά σχήματα και οι τρόποι εξόφλησης είναι δεκάδες καθώς προσαρμόζονται σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Όλοι οι πελάτες μας, εφόσον δεν έχουν αντίρρηση, μπαίνουν σε λίστα παροχών η οποία παρέχει: Αγορά συμπληρωματικών επίπλων και αξεσουάρ, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, αλλαγή υφασμάτων και καλυμμάτων σε τιμές κόστους. Παροχή εκπτώσεων σε νέους πελάτες οι οποίοι έχουν συστηθεί από εσάς. Συμμετοχή σε προγράμματα προσφορών.