ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  • ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΤΕ, ΕΓΙΝΕ!

  • ΜΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ!

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ : ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ

Εκατοντάδες πελάτες μας εχουν επωφεληθεί απο αυτή μας την δυνατότητα, να δημιουργούμε δηλαδή αυτό ακριβώς που εχετε ονειρευτεί σε ολα τα είδη και τις κατηγορίες των επίπλων με μοναδικό όριο την φαντασία σας.

Μπορούμε να φτιάξουμε απο το πιο μικρό επιπλο εως την μεγαλύτερη επίπλωση ολόκληρου του σπιτιού η του επαγγελματικού χώρου, σαν ειδική κατασκευή , με έπιπλα που υπάρχουν μόνο στον χώρο σας και για τον χώρο σας.

Μπορείτε να φέρετε μαζί σας μόνο την γενική ιδέα, η απλά ενα σκαρίφημα, η ακόμα και λεπτομερή τεχνικά σχέδια. Σε όλες τις περιπτώσεις θα συνεργαστούμε στενά για να λύσουμε ολα τα προβλήματα και να εντοπίσουμε ολες τις πιθανές επιλογές ωστε το αποτέλεσμα να ειναι το καλύτερο δυνατό αισθητικά, λειτουργικά, και απο άποψη κόστους.

“Ειδικές κατασκευές” ή σε απλά ελληνικά : φτιάχνετε αυτό ακριβώς πού θέλετε.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ : ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ

Εχοντας αφιερώσει πραγματικά πολύ χρόνο για να λύσουμε πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα επίπλωσης, μπορούμε να πούμε οτι μετά απο 25 χρόνια περίπου ειμαστε αρκετά πιο σοφοί στην δημιουργία άριστων κατασκευών και συνεχίζουμε με το ιδιο πάθος. Ετσι οι επιλόγες σας και οι συνδυασμοί ειναι σχεδόν ατελειώτοι :

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ

ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΒΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΙΣ 5000 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3500 ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ