ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  • ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Στην AKPA DESIGN σχεδόν τίποτα δεν χρεώνεται χωριστά. Ετσι στην τιμή αγοράς περιλαμβάνονται τόσο η μεταφορά οσο και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας. Για αποστολές εκτός Αττικής η δωρεάν μεταφορά αφορά μέχρι την αποθήκη του γραφείου μεταφορών εκτός αν υπάρξει ειδική συμφωνία.

ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Σε ολους τους πελάτες μας παρέχεται δωρεάν μελέτη εσωτερικού χωρου ειτε αυτή αφορά μια νέα κατοικία ειτε αφορά την διαμόρφωση μιας παλαιότερης με εκτεταμένες αλλαγές στον χώρο η απλώς, την επανατοποθέτηση των επίπλων για καλύτερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΕΓΓYΗΣΗ ΚΑΙ SERVICE.

Στην πλειονότητα των επίπλων που αγοράζετε απο εμας παρέχεται 10ετής εγγύηση καλής λειτουργίας. Ολα τα έπιπλα υποστηρίζονται απο service. Η υποστήριξη αυτή ειναι εκτεταμένη ξεκινά απο συμβουλές για την διατήρηση του επίπλου σε καλή κατάσταση και καλή λειτουργία , και φτάνει μέχρι την αντικατάσταση του στις περιπτώσεις που η επισκευή κρίνεται οτι δεν θα ειναι ικανοποιητική τόσο λειτουργικά οσο και αισθητικά.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ο τρόπος εξώφλησης των επίπλων σας αποτελεί αντικείμενο μιας φιλικής μεταξύ μας συζήτησης. Ετσι τα χρηματοδοτικά σχήματα και οι τρόποι εξόφλησης ειναι δεκάδες καθώς προσαρμόζονται σ εκάθε περίπτωση ξεχωριστά.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

Ολοι οι πελάτες μας , εφ οσον δεν εχουν αντίρρηση, μπαίνουν σε λίστα παροχών η οποία παρέχει : Αγορά συμπληρωματικών επίπλων και αξεσουάρ, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , αλλαγή υφασμάτων και καλυμμάτων σε τιμές κόστους . Παροχή εκπτώσεων σε νέους πελάτες οι οποίοι εχουν συστηθεί από εσάς. Συμμετοχή σε προγράμματα προσφορών.